fbpx

Kasutustingimused

  1. Internetipoes saab osta kaupu valides õige toode ja lisades toode ostukorvi. toodet ei saa osta, kui selle juures on märge”Sellist varianti kaupa pole rohkem laos, aga saadaval on teised variandid”. Kui Teid huvitab kaup, mis hetkel ei ole saadaval, soovitame võtta meiega ühendust meiliaadressil daniil.andangroup@gmail.com või telefoni teel +372 58069708, et saada infot kaupa saabumise kohta või esitada eritellimus.
  2. Kaupade fotod on illustratiivse tähendusega.
  3. Kaupade hind ja kättesaadavus võivad muutuda.
    Ostja suhtes rakenduvad hinnad, mis on kehtivad tellimuse esitamisel. Kui tellimuse täitmine ei ole võimalik, siis võtab internetipood ostjaga ühendust ning tagastab raha. Internetipood jätab endale õiguse keelduda tehingust, kui hind oli märgitud vale( tehniline probleem, viga jne).Sellisel juhul tagastatakse raha kliendile.
    4.Kui ostjal on kehtiv sooduskood, siis tasub vajutada lingil”Lisada korvi”, sisestada sooduskood lahtris “Kupong” ja vajutada nuppu “OK”. Süsteem kuvab Teile uue soodushinna.
  4. Ostja valib kättesaamisviisi ning -koha (Smartpost, Omniva). Kohaletoimetamistasud lisatakse kauba hinnale.
  5. Kaupade eest saab tasuda pangalingi kaudu või ülekandega.Kui kauba eest ei tasuta kahe päeva jooksul, siis omab internetipood õigust tühistada tellimus.
  6. Internetipoe partneriks ning maksete(pangalingi maksed ning kaardimaksed) vahendajaks on Maksekeskus AS.
  7. Ostja kannab vastutust andmete õigsuse eest.Müüja ei vastuta tagajärgede eest, mis on põhjustatud valesti esitatud andmete tõttu.
  8. Kaup toimetatakse ostjani 2-10 tööpäeva jooksul.
  9. Kui Te soovite osta kaupa firmana, siis täites ostukorvis lahtrit”Nimi või firma nimi”, Sisestage firma nimi ning lahtris “Perekonnanimi” sisestage füüsilise isiku nimi, kellega saab vajadusel kontakteeruda.
  10. Ostja omab õigust 14 päeva jooksul teavitada internetipoodi soovist taganeda ostust.
    Tagastatav kaup peab olema originaalses komplektatsioonis, originaalpakendis ning olema kasutamata.Ostja tagastab kauba ja katab transpordikulud. Kauba peab tagastama www.games4all.ee aadressil Marati 3, Tallinn. Tagastades kaupa, palume saata meil aadressil daniil.andangroup@gmail.com sisuga: tagastatav kaup, arve number, pangakonto number, kuhu tuleb tagastada raha. Raha tagastatakse mitte kauem, kui 14 päeva jooksul peale kauba tagastust.
    Kui Teil tekib küsimusi, te soovite konsultatsiooni kauba kohta, palume ühendust võtta meiega meiliaadressil daniil.andangroup@gmail.com või telefoni teel +372 58069708.
Shopping Cart
Scroll to Top